Despre Noi

adsense

Proiectul RP Music Romania a fost lansat pe data de 6 septembrie 2014 , primul pas a fost crearea canalului principal de Youtube, segment pe care ne concentram in continuare in proportie de peste 90%.


Desi pare a fi un cliseu, totul chiar a pornit dintr-o “joaca”, nu s-a pornit de la o idee concreta, nu a fost urmata o “reteta a succesului” si nici nu au existat asteptari si obiective de atins. Totul a decurs natural, fara a fi fortate lucrurile in vreun mod, un motiv in plus de a fi mandri de performantele la care am ajuns.

Suntem prezenti pe o mare parte din platformele existente, dar, asa cum am precizat initial, ne concentram in special pe cresterea si imbunatatirea activitatii si calitatii canalului nostru principal de Youtube.
In acest moment, canalele noastre de Youtube se bucura de urmatoarele performante:

  • Avem peste 145.000 de abonati
  • Avem peste 38.000.000 de vizualizari
  • Avem peste 600 de videoclipuri incarcate

Ne gasiti si pe:

https://www.instagram.com/rpmusicromania

https://www.facebook.com/RPMusicRomania

https://twitter.com/RPMusicRO

https://soundcloud.com/rpmusicromania

De asemenea, suntem foarte mandri ca am avut ocazia sa colaboram cu producatori muzicali si deejay talentati precum: Dave Andres, Beverly Pills, DEAMN, Nesco, Elemer, NA-NO, Dip Stage, Cornel Dascalu, Dani Grigu, Dj Pado, Hasan Aslan, rx Soul, Freaky Djs, Alex Pintilie, Vlad Milon, Blascu, Dj Coco, AVD, Dj Gabriel, Dj Ursu, Dj Val, Robin Tayger, Sterone, Igor Garnier, DJ Zeno, Liva K, Dusty & Funky, Pete Bellis & Tommy, Tiben, Dj Dan Lee, Sensei, GeoAna, DaniB, Sergiu Robert si multi altii.